Siste skitur for i år

gibostadsky gibostadhvitslette

gibostadpostkasse

gibostadskispor

gibostadcecilie800pix

Det begynner å bli seint i sesongen, men målet mitt var å klare alle fem vinterturene i Ti på Topp før skiene ble pakket bort. Ti på Topp er et fantastisk flott opplegg i regi av kommunen der man har mulighet til å komme seg ut på ulike oppmerkede turer. Man kjøper et hefte som koster 150 kr og tilleggskort for familiemedlemmer til 75 kr, så er det premie ved 5 turer for barn og 7 turer for voksne. I heftet er det detaljerte beskrivelser av turene i tillegg til at de ulike toppturene er godt merket. For meg som i utgangspunktet ikke var så godt kjent i fjellet da jeg startet for noen år siden, så var det en veldig god trygghet å ha en så god beskrivelse å forholde seg til.

I fjor var første gang vinterturene var inkludert i pakken og det har gjort at jeg har oppdaget mange nye spennende skiløyper i Midt-Troms. For meg er det også en ekstra motivasjon å ha et så konkret mål, for da er det lettere å komme seg ut.

Hadde en helt fantastisk kveldstur på Gibostad på Senja med sol, rosa fjell og skyer. Hadde nok aldri gått denne turen om det ikke hadde vært for Ti på Topp.

registreringskorttipaatoppc

…men nå er jeg klar for vår og sommer. Satser på at snøen tiner raskt! I år har jeg også store planer som å ta fram sykkelen og faktisk bruke den.

Mvh,
Cecilie