Styrketrening utenom det vanlige

Noen ganger har man en drøm som man håper en gang vil gå i oppfyllelse. Jeg har alltid hatt mange drømmer, både store og små. En drøm jeg har hatt lenge var å få ei skikkelig stor kveite på kroken og klare å få den velberga på land. Med to bestefedre som var fiskere har det vært naturlig å fiske mye gjennom hele barndommen og jeg har fått både stortorsk og storsei, men aldri kveite. Kveite er vel kanskje den fisken de aller fleste drømmer om å fange og turister kommer langveisfra for å oppleve dette i Norge, men kveita er ikke den enkleste fisken å fange på stang.

En sommerdag for noen år siden var vi ute med båten på fisketur da vi skulle få oppleve noe vi ikke var helt forberedt på.

Det har selvfølgelig vært en evig diskusjon i familien om hvem som egentlig fikk kveita. Jeg mener selvfølgelig at det var den som holdt stanga da den bet på som bør få størstedelen av æren, mens andre i familien mener at det er den som klarte å slite ut kveita og dra den opp som er den egentlige kveitefangeren.

Uansett hvem som blir kronet som den egentlige vinneren, så var det et veldig bra samarbeid. Jeg holdt stanga da kveita bet på, Flávio fikk den opp til overflaten og var også eier av fiskeutstyret, Erling huka kveita med fiskekleppen og Raymond var snartenkt og fikk festet en ekstra krok slik at vi fikk den ombord i båten samtidig som kameraet var i full gang.

Men vi må selvfølgelig ha litt intern konkurranse i familien så nå skal jeg trene mye styrke slik at neste gang storkveita biter på kroken så skal jeg dra den opp alene 😉

Slutt aldri å drømme for drømmer kan bli til virkelighet!
Mvh,
Cecilie