Treningsmote

Det er vår og sola er endelig tilbake og man få lyst til å bruke klær med farger. Nye freshe treningsklær gir en ekstra motivasjon til å komme seg over dørstokkmila. Disse tightsene fra Six Deuce er mine vårfavoritter. Mitt eneste problem er å finne ut hvilken farge som er finest. Hva synes du?

sixdeucefashion

Tights fra Six Deuce i freshe farger

Zumba® Fitness slo for alvor gjennom i Norge i 2010 og har vært en populær gruppetime på treningssenter siden. I kjølvannet var suksessen har de utviklet sin egen kleskolleksjon ZUMBAWEAR™. Dette er klær som er behagelige å danse i og har spenstige farger. De er også kjent for sine bukser med bånd som gjør at rumperistingen blir ekstra morsom.

ZUMBAWEAR™

ZUMBAWEAR™

ZUMBAWEAR™

ZUMBAWEAR™

Jeg elsker å trene i capribukse når det er vår og sommer. Jeg bruker capribukse både når jeg trener styrke og på gruppetimer.

betterbodies

BETTER BODIES

Superundertøy er et must når man bor og trener i Norge uansett årstid. Kari Traa har skjønt at det går an å lage jentete superundertøy med fine detaljer.

karitraa

Kari Traa Butterfly Roundneck

Det er lov å pynte seg litt når man skal på trening 😉

Mvh,
Cecilie