Ikke bare renter og sparekonto

barnasmaraton

I dag skal jeg skryte litt av min arbeidsgiver Danske Bank. Jeg er utrolig heldig som har en arbeidsgiver som er brennende opptatt av fysisk aktivitet og som motiverer meg, gir treningstips, gir kostholdstips og noen ganger gir meg et lite spark i baken for at nettopp jeg og alle de andre tusen ansatte skal komme oss ut i aktivitet. Noen ganger er det til og med en liten premie som lokker dersom vi fyller opp treningskvoten vår.

Danske Bank har gjennom flere år hatt et samarbeid med Aktiv mot Kreft, så hver gang jeg registrerer treningen min i treningsdagboka på jobb, så er jeg samtidig med å støtte det fantastiske arbeidet som Aktiv mot Kreft gjør. For hvert treningspoeng jeg bidrar med, gir banken mer støtte til Aktiv mot Kreft. Snakk om ekstra god motivasjon til å bevege seg og ikke minst logge treningen!

Danske Bank Oslo Maraton er et kjempestort arrangement som foregår i Oslo den 21.september i år. Det er et utrolig populært løp og jeg er stolt av å kunne si at min arbeidsgiver er med på å bidra økonomisk til at løpet kan gjennomføres. I år ligger det an til rekorddeltakelse og den populære maratondistansen er allerede fulltegnet. Det er ennå noen plasser igjen på halvmaraton og 10 for Grete. For de som ønsker å delta kan man melde seg på via denne siden.

De fleste banker er opptatt av sparekonto, lønnskonto og skattetrekkskonto, men min bank er også opptatt av den aller viktigste kontoen: helsekontoen!

Mvh,
Cecilie