Er det mulig å få tid til trening på jobbreise?

image

Treningsklær og joggesko er noe av det første jeg finner fram når jeg skal pakke til jobbreise selv om jeg ikke alltid tror jeg kommer til å få tid til trening. Programmet er som ofte fullpakket med både møter og andre jobbrelaterte ting, så det kan ofte være en utfordring å finne et innsmett til trening. Min erfaring er likevel at hvis man gjør noen enkle forberedelser og er litt disiplinert klarer man å opprettholde treningen også på jobbtur.

Mine tips:

1. Pakk alltid med treningsklær og sko!

2. Selv om det er fristende å sove ekstra lenge, så sett vekkerklokka på slik at du rekker å trene før jobbprogrammet starter. Det er godt å få rørt litt på seg hvis man skal sitte mye i ro resten av dagen.

3. Last inn ny musikk på musikkspilleren din. Hvis du synes det er kjedelig å sykle eller løpe blir det garantert mye morsommere med god musikk på øret.

4. Sjekk om hotellet du skal bo på har treningsrom. Flere og flere hoteller har egne treningsrom og der finner man som oftest sykler, tredemøller, noen enkle apparater og manualer. Bestem deg for hva du skal gjøre f.eks 20 min sykling og deretter push ups, knebøy, utfall og mage. Da er det enklere å gjennomføre.

5. Gjør et Tabataprogram på bare 4 minutter! Hvis du har smarttelefon, så last ned en app som heter Tabata timer. Den hjelper deg å holde styr på intervallene.

6. Det er fullt mulig å trene inne på et lite hotellrom. Man kan trene både styrke med egen kroppsvekt og Tabataintervaller. Velger man riktige øvelser kreves det ikke mye plass.

image

Innflygning til Oslo

Vakre hverdagsøyeblikk – månen lyser opp Nasjonaltheateret
image

Flott kveldslys over Tjuvholmen

Oslo er en vakker by og etter ei god treningsøkt på morningen er det ekstra deilig å gå tur på kvelden og nyte alle inntrykkene.

God trening!
Mvh,
Cecilie