Tør du å drømme stort?

Man kan sette seg mange mål, både store og små, men nøkkelen til virkelig stor suksess enten det er på idrettsbanen, i jobbsammenheng eller i hverdagen er å tørre å drømme stort. Å tørre å ta store ord i sin munn, selv om det virker uoppnåelig for andre. Å tørre å bevege seg utenfor komfortsonen og tøye noen grenser. image Når man drømmer kan man ønske seg akkurat det man vil. Livet er som en stor katalog der man kan sette opp en ønskeliste totalt uten begrensninger. Før eller siden vil noe gå i oppfyllelse om man bare tror på det og tør å drømme.

Jeg har i flere år hatt en drøm om å kunne løpe maraton i selveste New York, så akkurat nå er det min største drøm.

Noen drømmer kan virke uoppnåelige, men hvis man bare tør å tro på drømmene sine og i tillegg fortelle det til andre, så er det utrolig hva som kan skje.

Hva med å sette opp en egen ønskeliste med tre drømmer?

Mvh,

Cecilie