Løpeglede

Å løpe 10 km i ett strekk kan virke nærmest umulig for mange, men det er mulig. Det handler først og fremst om å ta små skritt. Man må krype før man kan gå. Tove Brandser er et fantastisk eksempel på en person som ikke hadde mye løpeerfaring fra før, men som gjennom målrettet jobbing har oppnådd et stort mål som var å klare å løpe nettopp 10 km uten å stoppe.

image

Tove Brandser (i midten) har oppnådd fantastiske resultater

Tove ble med oss i løpegruppa i sommer og har satt seg som mål å klare å løpe 10 km under Midnight Sun Maraton neste år på under en time. Vi heier på Tove!

Løpegruppa vår fungerer slik at vi møtes på en fast dag i uka til et bestemt klokkeslett på et avtalt sted, så løper vi. Hver enkelt finner sitt tempo. Vi vil veldig gjerne ha flere deltakere både i for- og baktroppen.

image

Danske Bank fra topp til tå.

Danske Bank Oslo Maraton nærmer seg med stormskritt og i år skal jeg løpe halvmaraton. Det har vært en helt enorm pågang til dette løpet og tre av distansene er allerede utsolgt. Over 21 000 løpere er påmeldt noe som er helt fantastisk. Det er fortsatt mulig å melde seg på 3 km.
Jeg er kjempestolt over at min arbeidsgiver Danske Bank er hovedsponsor for denne folkefesten.

Jeg gleder meg masse!

Løpehilsen,
Cecilie