Løpegruppa vår vokser

Det er så utrolig gøy at vi har klart å få til ei løpegruppe på Senja. Selv om vi bor langt mot nord og det begynner å bli mørkt tidligere og tidligere for hver dag som går, så er det så utrolig mange flotte mennesker her som er med på å lyse opp hverdagene. Vinteren har kommet for fullt, men det betyr ikke at man trenger å holde seg inne. Med varme klær, refleksvest og isbrodder er det fullt mulig å løpe ute.

Her trenger vi gang og sykkelsti, ikke sant?

Vi begynte å løpe i april og har holdt det gående hver uke helt siden oppstarten. Det har variert hvor mange deltakere vi har vært, men vi har vært alt fra 1 til 10 personer. Det er alltid hyggelig når det kommer nye deltakere til.

image

Vi planlegger å løpe Polar Night Half Marathon i Tromsø 4. januar neste år. Har du lyst til å være med? Å løpe halvmaraton kan høres langt ut, men hvis man begynner å trene målrettet så er det fullt mulig å gjennomføre. Da er det perfekt å bli med i en løpegruppe.

Nå har vi beveget oss vekk fra terrenget og ned på flatmark, så vi løper hovedsakelig langs veien. Siden høstmørket har slått inn for fullt, så gjelder det å huske refleksen.

Dagens løperute

Hvis noen har lyst å bli med oss, så løper vi vanligvis onsdager klokken 20 fra Bakeri Nostalgi på Silsand. Det er mulig at vi flytter løpingen til torsdager, men følg med på bloggen eller på Facebook-gruppa Løp Senja/Northern Runners avd. Senja for info. Hver løper i sitt eget tempo og vi har både fortropp og baktropp.

Løpegruppa vår har gitt meg ekstra motivasjon og fått meg ut dager jeg ellers ville satt meg i sofaen.

Velkommen til oss!

Mvh
Cecilie

2 tanker om “Løpegruppa vår vokser

    1. cjosefsen Innleggsforfatter

      Kjempebra! Gleder meg allerede til mørketidsløpet i Tromsø. Det pleier å være et flott løp.

Det er stengt for kommentarer.