Snart reiseklar

IMG_3830

Om bare noen få dager reiser jeg sammen med Aktiv Mot Kreft til New York City for å delta i verdens største maratonløp. Vi har fått programmet og det ser utrolig spennende ut. Noen dager før løpet skal vi blant annet på en lett løpetur i Central Park med selveste Jack Waitz som hare. Ikke akkurat å forakte.

Central Park – En frisk lunge midt i byen.

NYC_Times_Square

Vi skal bo på et firestjerners hotell midt i hjertet av New York.

Søndag om nøyaktig en uke går selveste ING New York Marathon av stabelen. På selve løpsdagen må vi opp tidlig, ta ferge til Staten Island, så starter selve løpet fra klokka 9:40 lokal tid. Deretter slippes vi ut puljevis og siste pulje starter klokka 10:55.

IMG_3855

Uka som kommer blir det lite trening. I dag har jeg trent litt lett styrke, mest for å forebygge belastningen som det er å løpe helmaraton. Ellers skal jeg samle overskudd og spise mye pasta.

Ønsker deg en aktiv og fin uke!
Cecilie

2 tanker om “Snart reiseklar

Det er stengt for kommentarer.