Startnummer i boks

Det er utrolig greit å være sammen med erfarne New York Marathon-løpere. De vet at det er lurt å dra tidlig og hente startnummer for å unngå den verste køen. Vi stod litt i kø, for vesker og sekker ble grundig gjennomsøkt, men det kan ikke sammenlignes med det som møtte oss da vi var på vei ut et par timer senere. Da var køen enorm. Det er tross alt ca 48 000 mennesker som skal hente startnummer, så det er litt av en logistikk for å få alt til å flyte.

image

Nedtelling til løpet

De aller fleste maratonløp rundt i verden har et eget område der de selger sportsklær og annet sportsutstyr. New York Marathon er intet unntak og har et enormt område med diverse produkter. Noe av det morsomste jeg så inne på dette området var blant annet løpeskjørt og blingbling til sko.

image

Blingbling til sko

Været i New York kan variere veldig på denne årstiden, så man kan oppleve alt fra sol til hagl. I dag har temperaturen ligget på ca 20 grader, så det har vært rene sommertemperaturer. Det har vært veldig behagelig. På søndag er det meldt litt lavere temperaturer, men oppholdsvær. For meg er det helt perfekt løpevær.

image

Eighth avenue – Manhattan

image

Nydelige blomster på 40th street

image

Utsikten fra hotellrommet

I morgen er siste dag før løpet, så da bør vi holde oss mest mulig i ro og lade opp slik at vi er fit for fight på søndag. Tror alle i Aktiv Mot Kreft-gruppa gleder seg enormt. Det er i allefall god stemning.