Å være i balanse

Livet er ikke bare svart og hvitt, det består av mange nyanser. Vi prøver å finne den perfekte balansen mellom familieliv, jobb og fritid. Samtidig ønsker man å føle seg vel og realisere sine egne behov. Det er mange krav som stilles i de ulike rollene vi har, men ofte er det vi som stiller de tøffeste kravene til oss selv.

findyourbalance

Vi må ikke glemme å stoppe opp og puste. Vi må stoppe og tenke: hva er det som gjør oss lykkelig? Kanskje er det å lempe på de ytre kravene og si til seg selv: Jeg er god nok! Vi vil aldri klare å gjøre alle til lags uansett.

simplethings

Yoga er en av mine måter å finne tilbake balansen i livet. Yoga er ikke bare å sitte med beina i kryss og si ‘hmmmmmmmmmm’. Yoga er så mye mer. Jo mer jeg lærer desto mer interessert blir jeg i å lære mer. Samtidig som yoga hjelper oss å være tilstede i øyeblikket ved å fokusere på pusten, så er yoga med på å bevisstgjøre oss på de fantastiske mulighetene kroppen vår har.

yogakraknes04

Hvis vi ser tilbake på livene våre om 20 år, hva er det vi vil angre på? Vil vi angre på at vi ikke vasket huset mer eller jobbet mer? Eller vil vi kanskje angre på at vi ikke fulgte drømmene våre eller at vi ikke var mer tilstede sammen med barna mens de var små?

Ta vare på hverdagene og vær tilstede nå!

Cecilie