Treningsinspirasjon er 1 år – Hipp Hurra!

Det er nå 1 år siden det første innlegget ble publisert i treningsinspirasjon.no. For meg er bloggen ikke bare et sted å lagre gode treningsminner og opplevelser, men det er også en måte å motivere meg selv til trening på. Dørstokkmila kan være vanskelig for meg også.

Selv om det kanskje ser ut som om jeg trener hver eneste dag, så gjør jeg ikke det. Jeg går også gjennom tøffe perioder. Jeg har klær som skal vaskes, hus som skal vedlikeholdes, barn som skal følges opp, jobb som krever mye. Likevel har jeg gjennom bloggen klart å holde motivasjonen oppe gjennom de tøffe periodene. De gangene jeg trenger ekstra inspirasjon, så tar jeg turen innom bloggen og da får jeg ofte motivasjonen jeg trenger for å komme i gang igjen.

Jeg er utrolig takknemlig for alt jeg har opplevd gjennom bloggen. Bloggen har gjort at jeg har fått møte mange fantastiske og positive mennesker. Vi har startet løpegruppe! Jeg har hatt noen helt spektakulære naturopplevelser og fått oppnådd min aller største drøm som var å løpe New York Maraton.

Bloggen i bilder 2013

lysnessolpaaspor

Skitur – april 2013

Løpegruppe

Oppstart av løpegruppe – april 2013

kulpsnofjell

Topptur – mai 2013

topptur_10

Familietur – juni 2013

topptur02

Topptur til Breidtinden – Senjas høyeste fjell – juli 2013

Familietrening

Familietrening i Brasil – juli 2013

image

Skogens gull – august 13

image

Danske Bank Oslo Maraton – september 2013

Isbrodder

Treningstips i mørketiden – oktober 2013

image

New York Maraton – november 2013

Hvis andre også kan finne glede og inspirasjon gjennom bloggen er det en ekstra gøy.

Treningsklem,
Cecilie