Endelig er det vår på Senja

I dag kunne vi for aller første gang prøve de flotte løpejakkene våre som ble gitt som en premie til alle som har vært med i løpegruppa gjennom vinteren. Det er egentlig ganske utrolig å tenke på at vi har løpt hver eneste uke gjennom hele vinteren. Eneste dagen vi avlyste var lille julaften. Hadde det ikke vært for at vi hadde avtalt fast dag, tid og sted, så ville nok mange av oss ha valgt sofaen foran sludd, minusgrader og islagte veier, men en avtale er en avtale.

 

 

 

Nord-Norge er virkelig kontrastenes landsdel. I går startet dagen med duskregn, noen få plussgrader og alt var grått, mens det i dag var friskt, grønt og sommertemperatur. Fjelltoppene er fortsatt dekket med snø og gir en vakker kontrast til det grønne.

Der er på dager som dette det er ekstra deilig å løpe ute og man får belønning i form av alle de flotte visuelle inntrykkene i naturen. Hvis du også har lyst til å finne tilbake til løpegleden, så er min anbefaling å finne noen å løpe sammen med. Det er ekstra motiverende og gøy å ha noen å løpe med og husk det er aldri for sent å starte.

Løpeklem fra
Cecilie