NYHET! Boklansering

Torsdag 29. mai 2014 lanserer jeg min første ebok som har tittelen Løpehjerte – fra frustrert tvillingmor til New York Maraton. Jeg er utrolig stolt og spent, men også veldig nervøs.

New

Boka handler om å finne tilbake til løpegleden, men er også en svært personlig skildring av min store nedtur. Jeg forteller om den tøffe tiden etter at jeg ble mor og om hvordan jeg gradvis kom meg ut av det mørke hullet og den negative spiralen.

Gjennom sosiale medier og det ytre skallet de fleste av oss bygger opp, får man ofte inntrykk av at alle rundt oss er supermennesker. I realiteten har alle sine problemer og utfordringer, men det er likevel mulig å komme seg ut av det og få overskuddet og livsgleden tilbake i livet sitt. Jeg er et vanlig menneske og jeg har klart det. Det har ikke skjedd over natta, men gradvis ved å følge oppskrifta i boka.

I boka skriver jeg også om andre helt vanlige mennesker som aldri trodde de skulle klare å løpe ti kilometer, men som har klart det. Det er aldri for sent å starte!

Prelansering

Onsdag 28.mai kl 19-21 har jeg invitert en liten gruppe av familie og venner til eksklusiv prelansering av eboka på Mood på Finnsnes. Her vil det bli servering og jeg vil også lese utdrag fra boka og fortelle litt om prosessen.

Kan du tenke deg å komme? Del innlegget og skriv en kommentar i kommentarfeltet her under bloggen, så er du med i trekningen. NB: Vinnerne blir valgt ut mandag 26. mai. Med mat, drikke og foredrag har dette en verdi på 1000 kr.

Fra 29.mai vil det være mulig og laste ned boka her:

http://www.treningsinspirasjon.no/lopehjerte

Klem Cecilie

2 tanker om “NYHET! Boklansering

 1. gry Hege johansen

  Så spennende….og egentlig akkurat den motivasjonen jeg trenger for å finne tilbake til meg selv. For å gå fra å være en person som alltid har trenet mye og elsket å løpe til å bli en som ikke har trena på mange og og knapt orker å løpe noen meter er ikke en go følelse.
  Et hektisk liv som alenemamma og med en frykt av å aldri strekke til ødela min treningsglede og jeg havnet i sofan med den som en veldig go venn. ..
  Gleder meg til å lese boka di

  1. cjosefsen Innleggsforfatter

   Hei Gry Hege. Da høres det ut som om denne boka vil være midt i blinken. Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver.

Det er stengt for kommentarer.