Kokosbrownie med friske bringebær

Processed with Moldiv

Inspirert av Linda Stuhaugs brownie med innbakt sjokoladeglasur lagde jeg en deilig kokosbrowniekake med glasur og friske bringebær til helgekosen. Det er ikke alle sunne variantene av desserter som blir like godt, men denne smakte virkelig godt av både kokos og sjokolade. Den bør prøves!

IMG_1297

Ingredienser min variant:

Bunn:

2 egg
50 gram lavkarbomelis
50 gram sukrin gold
30 gram kakaopulver
60 gram kesam
60 gram cocosa
55 gram mandelmel
litt salt

Glasur:

100 gram philadelphia naturell
15 gram kakaopulver
40 gram lavkarbomelis
litt salt

Bringebær til pynt

Fremgangsmåte

Smelt cocosa på lav varme. Visp sammen egg, lavkarbomelis, sukrin gold. Bland i kesam, cocosa, kakaopulver, mandelmel og salt. Det blir en ganske tykk deig. Ha bakepapir i kakeforma og spre deigen utover. Bruk to skjeer så slipper du gris.

Bland alle ingrediensene til glasuren og fordel den over kaka. Bruk to skjeer for å få det godt utover.

Stek midt i ovnen på 180 grader i ca 15 min.

IMG_1296

Denne kaka smakte faktisk nesten som en vanlig brownie bare med smak av kokos i tillegg. Kaka ble godkjent av flere kritiske ganer i heimen. Hvis du lager kaka, må du gjerne dele bildene på Instagram og bruk taggen #treningsinspirasjon_no

Det blir gøy å se hvordan deres varianter blir.

Klem Cecilie