Gavetips til løperen

Hvis du fortsatt ikke har kjøpt alle julegavene, så har jeg noen siste liten tips til en løpeglad person.

Hodelykt: Det finnes mange ulike modeller, men jeg kan trygt anbefale Led lenser. Har brukt denne i hele høst og den fungerer ypperlig til mitt bruk. Den er lett og lyser godt. Den finnes i forskjellige prisklasser. Test av hodelykter   IMG_1378

Løpesokker: En god løpesokk er viktig for en god løpsopplevelse. Min personlige favoritt av de jeg har testet er Frank Shorter, men det finnes mange varianter der ute. Craft sine løpesokker kommer veldig godt ut i test. Test av løpesokker

craft_cool_run_shaftless_sock_white-30206697-1005557095-

Sports-bh: Det er kanskje litt skummelt å kjøpe sports-bh, men det er utrolig fint å få i gave. Rimelige modeller kan også være minst like gode som dyrere varianter. Test av sports-bh

OD141B00L-802@1

Superundertøy: En løper får aldri nok av superundertøy. Test av superundertøy

r705613-p721127-front

Ullundertøy: På vinteren er ullundertøy et must. Test av ullundertøy

621373_NSEA_3_1

Øreplugger: Når man løper mye er gode øreplugger som gir god lyd viktig . Mine favoritter er Bose sine øreplugger. De sitter fantastisk godt i øret og gir en behagelig lyd. Bose er relativt kostbar, men det finnes også andre gode merker som fungerer ypperlig til løping. Test av øreplugger

bose-soundsport-ios-green_1

 

Brodder: I vintermånedene er det viktig å ha gode brodder når man skal på løpetur. Jeg anbefaler Normark isbrodder som er modellen på bildet under. Den sklir ikke av og koster rundt 100 kr. Har brukt denne typen i flere år og de er fortsatt fine. Du finner den tilsalgs i de fleste sportsbutikker. Test av brodder

 

 

isbrodd