Har du avgitt Maratonløftet?

Jeg har nettopp avgitt Maratonløftet og lover dermed overfor meg selv, familie og venner at jeg skal løpe en av distansene under Danske Bank Oslo Maraton 19. september 2015. Blir du med?

Maratonløftet er et løfte som vil gjøre veien til målet litt morsommere og motiverende. I hele perioden fra påmeldingen til selve løpsdagen vil deltakerne få ulike ekstragoder som gjør veien mot Danske Bank Oslo Maraton 2015 mer spennende. Alt fra trenings-, kostholds- og motivasjonsveiledining fra ulike eksperter, gratis utstyr, gruppetrening og kanskje kommer det noen morsomme overraskelser.

Dette får du:

 • Rabattert påmeldingsavgift
 • Maratonløftet-startpakke
 • Gruppetrening og -aktiviteter *
 • Treningtips
 • Kostholdstips
 • Maratonløftet-diplomvideo
 • Bagasjeoppbevaring under løpet **
 • Mat og drikke i sponsorteltet før løpet **
 • Sosial samling i Danske Banks sponsorteltet etter løpet **

*Tilbud om gruppetrening gjelder kun på utvalgte steder i Norge
** Kun for ansatte og kunder i Danske Bank

Bilder fra dagens løpetur:

image

image

image

image

image

For å avgi Maratonløftet går du inn på www.maratonloftet.no og registrerer deg.

I tillegg gir jeg alle dere som avgir Maratonløftet før 31.mars 2015 e-boka Løpehjerte – fra frustrert tvillingmor tLøpehjerteil New York Maraton helt gratis! Boka passer perfekt til nybegynnere som trenger tips til hvordan man kan gjennomføre sin første ti-kilometer, halvmaraton eller maraton. Her gir jeg deg alle mine erfaringer samlet gjennom mange år med løping som nybegynner.Det eneste du må gjøre for å få tilgang til boka er å gå inn på www.treningsinspirasjon.no/maratonloftet og registrere deg! Husk å registere deg før 27.mars 2015.

Føler meg priviligert som har en arbeidsgiver som er hovedsponsor for Oslo Maraton og gleder meg som en unge til selve løpet og arrangementet rundt. Håper også du blir med!

Klem Cecilie

2 tanker om “Har du avgitt Maratonløftet?

 1. Unni Livsdatter

  Tusen takk for herlig inspirasjon, Cecilie!!! Har lest hele boka di i kveld. Klarte ikke stoppe, måtte ha alt med en gang. Avlagt maratonløftet, så nå er jeg enda mer forpliktet enn jeg var. Det plager meg ikke, gleder meg til erfaringene treningen vil gi meg fremover.

  1. cjosefsen Innleggsforfatter

   Hei Unni. Så utrolig hyggelig å høre at boka ga inspirasjon og så gøy å lese bloggen din! 😉 Masse lykke til med treningen og løpingen. Jeg heier på deg!

Det er stengt for kommentarer.