Ny musikk til løpeturen

Hvilken musikk man liker å løpe til er veldig individuelt. Noen liker techno andre heavy metal, mens noen kanskje hører på country eller pop.  For min del er musikk alfa omega for treningsmotivasjonen. Når jeg finner sanger som jeg motiveres av, kan jeg høre på de samme sangene over en lang periode.

Det som er viktig med sangene jeg hører på når jeg løper, er at de har er en god beat. Musikken må hjelpe meg framover. Ballader funger derfor dårlig, det hører jeg på når jeg tøyer ut eller trener yoga. Når jeg løper liker jeg stort sett å høre på pop, men også noe techno. Favorittsangene akkurat nå er disse:

https://youtu.be/5yY_26Srb7o

Jeg har laget en spilleliste på Spotify som heter “Treningsinspirasjon løping” og der oppdaterer jeg med nye løpesanger etterhvert som jeg finner nye gode sanger. Du må gjerne søke den opp hvis du trenger litt musikk-inspirasjon. Lista er nettopp oppdatert med flere nye sanger som er testet ut på flere løpeturer. De funker som bare det.

Hvilke sanger er dine favoritter når du løper?

Klem
Cecilie