Årets første topptur med joggesko

I kveld byttet vi ut asfaltløping med en kjempefin tur til Varden i nydelig kveldssol. Varden er et populært turmål for mange i Finnsnes-området og turen er overkommelig for de aller fleste. Det lå ennå noen spredte flekker med snø langs løypa, men det gikk helt fint å gå/løpe.

Den første toppturen uten ski på beina er helt fantastisk. Det er også et klart tegn på at det er vår og at sommeren snart er i anmarsj. Selv om våren for mange kan være hektisk, gjør de lyse kveldene det enklere å komme seg ut selv om det er sent.

Noen klarer å løpe hele veien, men for de aller fleste er det slitsomt nok å gå. Vi løp det vi klarte, men måtte gå i de bratteste partiene. Helt mot slutten tok vi noen krampetak opp bakken, men for min del kom melkesyra fort 😉

Utsikten på toppen er “priceless”. Brua binder sammen Finnsnes til venstre med Senja til høyre omkranset av alle de vakre snødekte fjellene.

Håper du har hatt en fin pinsehelg!

Klem Cecilie