Ferietrening og lading av batterier

Ferietrening

Den aller beste starten på dagen for meg, enten jeg er hjemme eller på ferie, er når jeg får meg en løpetur tidlig om morgenen før alle andre har våknet. Det er noe helt spesielt med stemningen om morgenen. Sola har så vidt stått opp, fuglene kvitrer og det er en deilig summing fra naturen.

P1050336

P1050335

Bassengområdet er fredfullt og utrolig vakkert før alle har våknet. Bare noen timer senere er det full aktivitet og mye liv og røre.

P1050339

P1050344

P1050347

P1050354

Hvis du har mulighet, så anbefaler jeg virkelig å stå opp tidlig et par dager i ferien. Det er mange fordeler. Det er ikke så varmt og du får litt tid for deg selv. En halvtimes løpetur om morgenen i vakre omgivelser lader batteriene og gjør deg garantert klar for en ny dag full av moro med familien.

Selv om det sikkert har vært sagt mange ganger før, så sier jeg det igjen. Husk at man får mer energi av å trene!

Er du aktiv i ferien? Legg gjerne igjen en kommentar under.

Klem Cecilie

2 tanker om “Ferietrening og lading av batterier

  1. Marina

    Helt enig, Cecilie. Spesielt nå på sommeren er det mye lettere å våkne tidligere, sammen med sol og fuglene. Har prøvd det selv mange ganger og føltes helt fantastisk å komme ut og oppleve stillheten i naturen.

    1. cjosefsen Innleggsforfatter

      Ja, det er noe helt eget med stemningen tidlig om morgenen. Kan noen ganger være litt vanskelig å komme seg tidlig nok i seng, spesielt med lyse sommernetter og midnattsol 😉 Men i perioder klarer man seg med litt mindre søvn. Fortsatt god sommer til deg!

Det er stengt for kommentarer.