Film fra toppen av Husfjellet på Senja

Endelig fikk jeg meg en tur på Husfjellet i strålende sol. Forrige tur jeg hadde til Husfjellet var i tåke uten noe som helst utsikt fra toppen, men denne gangen klaffet det 100 % med været og det ble rett og slett spektakulært.

Det er mange som lurer på om det er veldig luftig på toppen, og jeg har derfor laget en liten film fra den siste delen av turen opp ryggen mot toppen. På toppen får du også se den flotte utsikten som vanskelig lar seg beskrive. Den må oppleves!

Her er noen bilder fra turen:

Jeg må ofte klype meg selv i armen:  “Er det virkelig mulig at vi har denne fantastiske naturen så tilgjengelig?”.

Beskrivelse av turen:

Husfjellet er ett av mine favorittfjell. Fra toppen har du utsikt mot steder som Bergsøyene, Bergsfjorden, Steinfjorden og Okshornene. Dersom jeg skal ta meg en rekreasjonstur, er det ofte til dette område jeg kommer.

Jeg regner med at dette ble en av de siste toppturene denne sesongen, men for en avslutningen det ble.

Ønsker deg en riktig fin uke!

Cecilie